Seniorenmakelaar

Verkoop & Verhuur

Ik kijk vooral naar een optimale presentatie voor de mooiste foto.

Woningstyliste en woningfotograaf

Verkoopstyling is iets anders dan je woning opruimen of gezellig maken. Het draait om het optimaal presenteren en benadrukken van de sterke punten van de woning voor de foto. Dit hoeft vaak niet te gebeuren door alleen nieuwe meubels, maar door een totale presentatie van het huis. Verkoopstyling is een mix van interieurstyling en ontwerp. Bij het stylen van een woning voor de verkoop wordt minder gekeken naar leef comfort en meer naar een optimale presentatie voor de foto. Het verkopen van een woning gebeurt tegenwoordig vooral online en een woning die op de foto voldoet aan de eisen van vele woningzoekenden scoort beter. Ben je serieus van plan je huis in de verkoop te zetten? Schakel mij dan in voor de verkoopstyling vóórdat de makelaar/taxateur langs komt. Dit levert een hogere verkoopwaarde op en hierdoor verdien je mij heel snel terug. Hij/Zij is gevoelig voor de uitstraling van je woning en je zult niet de eerste zijn die hiervan kan profiteren! Verkoopstyling heeft veel raakvlakken met het verkoopadvies. Ik zal ter plaatse adviseren wat het beste is en dat laten zien in de foto's.

Kosten woningstyliste

 € 50,- inclusief btw per uur, exclusief eventuele reiskosten en materialen. 

Stylingspakket te koop of te huur per maand om de woning meer sfeer en uniformiteit te geven              

Compleet interieur kan gehuurd worden per maand op aanvraag afhankelijk van je wensen, type en grootte van jouw woning.  

Kosten woningfotograaf

Circa 20/25 interieur en omgevingsfoto's inclusief eventuele bewerking kosten € 145,- inclusief btw*** en exclusief eventuele reiskosten (€0,25 per kilometer) bij meer dan 15 km enkele reis. Aanvullende foto's kosten € 5,- per stuk inclusief btw.                                              Circa 20/25 interieurfoto's inclusief eenvoudig restylen van het huis kosten € 199,- inclusief btw*** en eventuele reiskosten (€ 0,25 per kilometer) bij meer dan 15 km enkele reis. Aanvullende foto's kosten € 5,- per stuk inclusief btw.      

zijn indicaties bij gemiddelde werkzaamheden en kunnen afwijken van de uiteindelijke offerte of werkzaamheden.    

***Indien styling en foto's meer dan 4 uur in beslag gaan nemen wordt dat bij voorbaat aangegeven. Er volgt een opslag van € 45,- inclusief btw per uur.