Seniorenmakelaar

Verkoop & Verhuur

Hallo, ik ben Monique en woon al ruim 12 jaar in het mooie Rooi. 

Ik heb samen met mijn partner een fantastisch huis in Sint-Oedenrode mogen bouwen. Hier wonen wij met onze twee tienerdochters. Oorspronkelijk kom ik uit het gezellige Valkenswaard, maar voor de liefde naar Rooi vertrokken. Na ongeveer 10 jaar te hebben gewerkt als makelaar in de regio Eindhoven werd het tijd om in 2019 mijn droom waar te maken. Ik miste iets in mijn werk als makelaar en dat was adviseren, regelen en plannen van het gehele proces van verhuizen en verkopen. Er komt stiekem heel veel bij kijken en kan veel stress opleveren, zeker als je ouder wordt. Veel van mijn klanten wonen al meer dan 30 jaar in hun huidige woning en hebben hier lief en leed gedeeld. Maar eerlijk gezegd is vaak het huis en de tuin veel te groot geworden en wordt het tijd om door te stromen naar een ander type woning. Na je 65ste ben je vaak niet meer zo flexibel en door het digitale tijdperk is veel veranderd en weet je niet meer hoe het allemaal werkt. En doordat er steeds minder aandacht is voor elkaar, durven we niet meer zo veel te vragen. Veel mensen kiezen er dan voor om te blijven wonen in hun huis. Zonde voor de eigen gezondheid en vrijetijdsbesteding en voor de doorstroming binnen de huizenmarkt. Hierbij help en adviseer ik ook veel woningcorporaties. Mijn leuze is vaak:" Een traplift zorgt niet voor de schoonmaak en het tuinonderhoud." Laat je helpen met het verhuizen naar een meer praktischere woning voordat het te laat is en je geen keuze meer hebt. 

MOVE is geboren. Aandacht voor jou als klant en jouw woning staan centraal. Ik help je in het hele verhuisproces of alleen waar jij extra behoefte aan hebt. MOVE is een afkorting van twee letters van mijn voor en achternaam. Het staat ook voor: "Meedenken, Ondernemen, Verhuizen en Energiek". En natuurlijk kom je door MOVE in beweging, want jij wilt toch ook een GRATIS top verhuizing. Ik leg je graag uit hoe ik dat doe. Samen maken we met jouw woning het verschil!

                                 
 De hartelijke groeten,

Monique Vermeulen, verhuis & verkoopadviseur bij MOVE


www.move-woningadvies.nl
monique@move-woningadvies.nl
06-15827978